Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Esőerdő Utazási Iroda

Esőerdő Utazási Iroda

Holland America Line bemutatkozás

A Holland America Line ötcsillagos, prémium-kategóriás hajótársaság már több mint 137 éve áll a hajózni vágyók rendelkezésére. Sok éves tapasztalatával egzotikus helyekre szállítja el utasait bejárva a világ minden táját.

 

Háborítatlan pihenés, elegancia

Élő virág a szalonokban és az étteremben, tikfa-napozószékek a nyitott fedélzeten, eredeti műalkotások a galérián, minden nap friss gyümölcskosár, délutáni tea, festményaukciók, színvonalas szórakoztató műsorok és programok, magas színvonalú, diszkrét kiszolgálás.

Jóllehet számos programból csemegézhetnek a vendégek, a Holland America Line hajóin nem dübörög a diszkó, nincsenek villózó fények, nincs nyüzsgés. Itt visszafogottabb, kevésbé "zajos" az élet, s ebből adódóan főként (de nem csak!) a 40 év feletti korosztály látogatja a társaság hajóútjait.  Szinglik és egyedülállóak is előszeretettel választják a Holland America-utakat, ami nem véletlen: kifejezetten számukra kitalált programokon (közös ebédek, koktélpartik stb.) szórakozhatnak. 

 

Jelszó a tágasság

A társaság luxushajóinak befogadóképessége átlagosan 1200 - 1900 fő, s figyelembe véve a hajók méretét, ez levegős, tágas teret jelent mind a közösségi helyiségekben, mind a vendégkabinokban, mely utóbbiak átlagosan 25%-kal tágasabbak, mint más hajótársaságokéi.  

Útvonalak

A Holland America Line hajói keresztül-kasul bejárják a Földet, ott vannak minden kontinensen és tengeren, és glóbuszunk több mint 320 pontján kötnek ki. A 7 éjszakás útvonalak mellett bő a választék 12 - 14 éjszakás, illetve egészen hosszú hajóutakból is!

Ínyencek, figyelem!

Első osztályú konyha várja az ízek szerelmeseit, akik a társaság valamennyi hajóján működő demonstrációs konyha bemutatóit és szakácskurzusait, valamint a szinte naponta megrendezett koktél- és borkóstoló programokat is élvezhetik. Az étkezési struktúra itt is sok választást, a hagyományosabb formák mellett szabadabb alternatívákat is megenged.
 

Stílusos élvezetek

Táncórák, fitnesz- és sportprogramok, wellness, mozi, színház és show-műsorok gazdag választéka stílusosan lezser, zavartalan és "patinás" kényelemmel párosulva.

még töltünk