Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Esőerdő Utazási Iroda

Esőerdő Utazási Iroda

Bemutatkozás Princess Cruises

Princess Cruises egy 1965-ben alapított Britt-Amerikai tulajdonú társaság, melynek központja az U.S.A. Californai államában található, Santa Clarita városában.

A Princess Cruise Line 17 hajójával a harmadik legnagyobb a részesű a Carnival Corporation belül.


A Princess hajótársaság a The Love Boat (Szerelemhajó) sorozat vetítésekor alapozta meg világhírnevét, mely sorozatban 2 Princess tengerjáró hajó, az Island Princess és a Pacific Princess szerepelt. Mára a hajótársaság az egyik legismertebb név az észak-amerikai hajózási piacon. Jelenlegi 17 hajójával több mint 100 útvonalat kínál a világ számos pontjára, 350 különféle kikötőt és területet látogatva. A hét napos hajóúttól a 107 napos világkörüli útig, mindent megtalálunk. Akár a fedélzeten napozással vagy a kaszinóban játékkal esetleg táncolással tölti az idejét a kényelmes és nyugodt kabinja az utazása alatt hű útitársa marad miközben a személyzet reggeltől estig csak az Ön kívánságát lesi. A hajótársaságnakAlaszkában saját vonatai és az Alaszkai Nemzeti Parkban 5 csillagos turista házai vannak, ezért a többi hajótársasággal szemben számos túrát tud kínálni hajózás előtt illetve után, hogy jobban megismerhessük ezt a páratlan szépségű helyet.

 

Personal choice dining, azaz étkezés, ahogyan ön szereti
A Princess-hajókon alkalmazott étkezési rend jelentősen eltér a megszokott, több hajótársaságnál is megfigyelhető formától. "Anytime dining", azaz étkezés bármikor - szól a Princess jelszava.  
Valóban, a fix étkezési időpontokat és helyszí- neket alkalmazó hagyományos étkezési renddel ellentétben Ön mindennap ott és akkor ebédelhet vagy vacsorázhat, élvezheti a sokszoros díjnyertes Princess-konyha kínálatát, ahol és amikor kedve tartja.

A princess hajók az aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma
Sportolás - szépségápolás - játék - sok-sok nevetés - tartalmas szórakozás - mindezek fontos kellékek ahhoz, hogy a nyaralás után testi-lelki megújulásunk tökéletes legyen. Jól tudja ezt a Princess szakképzett csapata is. Az aktív pihenés kedvelőit számtalan sport- és szépségápolási lehetőség várja. Néhány ötlet a teljesség igénye nélkül: aerobik-, kondicionáló és szteppórák, fitnesz tanácsadás; gyaloglás és jogging; úszómedencék, pezsgőfürdők; szauna, masszázs; egyes hajókon tenisz-, röplabda- és kosárlabdapálya, minigolf, vízi sportok, a karib-tengeri hajókon kezdőknek búvártanfolyamok. Tartalmas szórakozást és kikapcsolódást ígérnek továbbá az animátorok vezette játékok és vetélkedők, a revüszínház színvonalas programjai, a kaszinóban töltött izgalmas percek, grill-partik, a karaoke, a diszkó stb.

Mozi a csillagos ég alatt

A Karib-tengeren járó hajók fedélzetén (Caribbean Princess, Grand Princess, Crown Princess, Sea Princess, Sun Princess) különleges moziélmény részesei lehetnek a filmrajongók. Amikor leszáll az est, a nappal oly élénk és nyüzsgő felső fedélzeti szint ismét megelevenedik, az ott elhelyezett hatalmas "filmvászon" kellemes hangulatú szabadtéri mozivá alakítja a medencék környékét: a "mozigépész" klasszikus és új filmsikerekkel szórakoztatja az utasokat, máskor pedig népszerű koncertek, sportesemények legszebb pillanatait varázsolja a Karib-tenger közepére. S ha mozi, akkor nem hiányozhat a pop-corn sem - e közkedvelt csemegével kényeztetik a medence partján ülő nézősereget.

          

még töltünk