Berlin

Ajánlataink Berlinbe >>

A berlini látogató mindenütt láthatja, hogy a város folyamatosan változik. Berlin az egyesült Európa központja, az idegenforgalom egy új formájának ad helyet, az építkezési turizmusnak.

LÁTNIVALÓK: a Múzeum-szigeten található Pergamon Múzeum a világhírű Pergamonoltárral, a Milet-i piackapu és a babiloni felvonulási utca egy része. Tegyünk egy sétát az Unter den Linden-től, a Lindenforum mellett - Állami Operaház, Fegyvertár, Humboldt Egyetem - Berlin jelképéig a Brandenburgi Kapuig, és a helyreállított Reichstag felé.

VÁSÁRLÁS: A Kaufhaus des Westen, magyarul a "nyugatiak áruháza", rövid nevén a KaDeWe Európa második legnagyobb áruháza a londoni Harrods után. A KaDeWe nélkül Berlin elképzelhetetlen lenne, szinte legendának számít. Ku-Damm (Kurfürstendamm) A hosszú sugárútat "Berlin Champs-Elysées-jének" tartják. A 3,5 km hosszú utca, Berlin fő bevásárló utcája a fiatalok kedvence. Olyan divatos márkák boltjai találhatók itt, mint a H&M, a Benetton, vagy a Zara. A luxusmárkák sem hiányozhatnak a Ku-Dammról, mint a Gucci, a Chanel, a Valentino, a Lacoste, a Tomy Hilfiger, vagy a Hermés.


Berlin Welcome Card

72 órán keresztül ingyenesen utazhat a Berlin-Brandenburg Közlekedési Vállalat A/B/C körzetein belül. Max. 50%-os kedvezményt és számos turisztikai látványosság egy részébe ingyenes belépést biztosít, pl. városnézések, múzeumok  színházjegyek.
A Welcome Card 1 felnőtt és a vele utazó max. három, 14 év alatti gyermek részére érvényes.

Az árak felől érdeklődjön irodánkban!

Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin
Ajánlatkérés