Bulgária

Bulgária sok utasunk kedvelt úticélja, ami érthető is, hiszen közel van (repülővel körülbelül 1 óra repülésiidő), az ország idegenforgalma az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, és ami ezen kívül csábító, hogy általában még ősszel is meg lehet mártózni a tengerben.

Két ismert partszakasza közül Aranypart az élénkebb, itt az utószezonban is nagyobb a nyüzsgés, valamint közvetlenül a parton is több szolgáltatást lehet igénybe venni (masszázs, vízi sportok, étel-ital…). Sok szálloda gyógyászati centrummal is rendelkezik, bőr- és nőgyógyászati problémák kezelésére elsőrendű a helyi gyógyiszap.
A Naposparton sem lehet unatkozni, hiszen kaszinók, diszkók, bárok tömkelege várja elsősorban a fiatalokat. Neszebár óvárosának megtekintése nagyjából 1 óra alatt teljesíthető. Aki egy kis romantikára vágyik, mindenképp iktassa be.
Bármely üdülőövezetre esik is választásunk, abban biztosak lehetünk, hogy a szállodák kínálata bőséges. Vannak kifejezetten fiatalokra specializálódott hotelek, és olyanok is, amelyek a nyugodt kikapcsolódásra vágyódó utasokat várják. Bulgáriát június második felétől augusztus végéig érdemes felkeresni. Akciós (first és last minute) ajánlatainkat keresse a www.utazasajanlat.hu oldalon.