Princess Cruises flotta

Princess Pacific

A Pacific Princessnek ugyan az a szlogenje, mint a többi Princess hajónak, "Escape completely" (teljesen elmenekülni), mely jelmondatot szem előtt tartva az Pacific Princess olyan élményt ad utasainak illetve olyan helyekre juttatja el, amitől a teljes kikapcsolódás élményét éli át az utazni vágyó. Az 1999-ben épült hajó az egyik legkisebb hajó a Princess hajótársaságnál. Barátságos és kellemes dizájn, de mégis nagyvonalú belső kialakítás jellemzi a Pacific Princesst. Ezeken a kisebb hajókon is az egyedi jelleg az uralkodó, amely biztosítja a Princess Cruisesnél megszokott luxust és komfortot. A rajta lévő közel 700 ember a jóval nagyobb hajókhoz képest egy kis közösséget képvisel, mely így családiasabb jelleget tükröz a hajónak.

   

Princess Ocean

Az Ocean Princess az R Four és a Tahitian Princess átalakításával és átnevezésével jött létre, egy igazi gyöngyszem. A Spa-létesítmények a két fedélzet közötti úszómedence körülhelyezkednek el.  Kisebb mérete ellenére több kényelmet és szórakozást nyújt ez a gyönyörű hajó. Pihenjen a fedélzeten a medencénél, kényeztesse magát a Lotus Spa speciális masszázsaival, éjjel is kipróbálhatja a számos étterem egyikét, vagy hajnalig mulathat a szórakoztató programokkal. A hajón több mint 200 balkonos lakosztály található. A Princess hajókon nem csak nonstop nyitva tartó éttermek, pizzériák, kávézók és snack bárok között válogathat, hanem a menüválasztás és büfé-asztal, az asztalfoglalás vagy a szabad helyfoglalás, és még sok minden más (is) az Ön döntésére van bízva.

   

Princess Dawn

A kisebb, bensőségesebb, szinte már-már intimnek mondható hajók, mint pl. a Dawn tökéletes vendéglátók a pihenést és kikapcsolódást nyújtó hajóúton. Kényeztesse magát a Lotus Spa-létesítményben, és élvezze az éjszakai szórakozást a hangulatos Ente Nous vagy Premier szalonunkban. A Sea Princess hajón a „Movies under the Stars” Színház előadása egyszerűen fantasztikus, felejthetetlen élményt nyújt. Az utazás fénypontja: töltse az estéjét valamelyik show-teremben a minden este fellépő, egyedülálló előadók társaságában, valamint hétköznapi és elegáns étkezési lehetőségek széles tárháza várja a vendégeket az ínyenc pizzáktól kezdve egészen a grillezett steakekig.

   

Princess Sun

2001-ben elkészült Norwegian Sun 1936 vendég részére kínál elhelyezést, és az első olyan NCL hajó, amelynél már a gyártáskor figyelembe vették a Freestyle Cruising koncepciót. A modern dizájnt valóban érdemes megtekinteni. Üljön akár az üvegkupolával fedett átriumban, akár a napfényes Observation Lounge-ban, nappal az egész hajó napsugárban fürdik, éjszaka pedig fényárban ragyog. E rendkívül impozáns hajó egyik sajátossága a 11 különféle étterem választéka; tehát több az étkezési lehetőség, mint ahány napja van a hétnek. A luxushajóút során minden este szabadon válogathat a világ sokszínű ételei közül. A spanyol tapastól a sushiig és a Teppanyakiig, A freestyle dining azt is jelenti, hogy Ön dönti el, mikor szeretne enni. A kitűnő éttermek és a tágas kabinok mellett a Norwegian Sun minden igényt kielégítő szabadidő-létesítmények impozáns választékát is nyújtja. Ezeken felül sok más lehetőség is található a hajón, mint például a Body Waves Spa wellness részleg, a Sun Club Casino, mely reggeltől estig a vendégek szórakozását biztosítja, medencék, a gyerekeknek különböző vetítések és játékok, a tinédzsereknek diszkó és mindemellett sok egyéb műsor, melyek a szórakozás és a kikapcsolódás terén maximális élményt tudnak nyújtani.

   

Princess Sea

Sea Princess harmonikus megjelenése méretei ellenére is az első pillanatban szembe ötlik, amint a fedélzetre lépünk. A hajón található két úszómedence300 fős konferenciaterem, kiválóan összeválogatott művészeti kiállítás, minden igényt kielégítő kabinok, amelyek 70%-a külső kabin balkonnal állnak az utasok szolgálatára. A fantáziadús dizájn-megoldásoknak és a belső kialakításnak köszönhetően méretei ellenére is a hajó áttekinthető és otthonos légkört teremt. Több, mint 400 balkonos kabinnal rendelkezik, amelyek új exkluzív lehetőségeket nyújtanak az utasoknak. A határ a csillagos ég, hétköznapi és elegáns étkezési lehetőségek széles tárháza várja a vendégeket a steaktől kezdve, a pizzákon át egészen a tenger gyümölcséig.

Princess Coral

A Princess hajók az aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma. Sportolás, szépségápolás, játék, sok-sok nevetés tartalmas szórakozás mindezek fontos kellékek ahhoz, hogy a nyaralás után testi-lelki megújulásunk tökéletes legyen. Jól tudja ezt a Princess szakképzett csapata is. Az aktív pihenés kedvelőit számtalan sport- és szépségápolási lehetőség várja. Néhány ötlet a teljesség igénye nélkül: aerobik-, kondicionáló és szteppórák, fitnesz tanácsadás; gyaloglás és jogging; úszómedencék, pezsgőfürdők; szauna, masszázs; egyes hajókon tenisz-, röplabda- és kosárlabdapálya, minigolf, vízi sportok, a karib-tengeri hajókon kezdőknek búvártanfolyamok.

   

Princess Island

2003-ban épült hajót kifejezetten a Panama Csatorna átkelésére építették, ezért a hajó keskenyebb, mint a többi átlagosnak mondható hajó. A Movies Under the Stars mozi és a The Sanctuary, ahol többféle masszázs várja a vendégeket, kedvelt helyei a hajón utazóknak. Ezek mellett a Stakehouse és a Bayou Café-ben lévő élő jazz zene hozzájárul a hajó egyediségéhez. Ezeken felül a hajón lévő 700 erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A Princess hajókon nem csak nonstop nyitva tartó éttermek, pizzériák, kávézók és snack bárak között válogathat, hanem a menü-választás és büfé-asztal, az asztalfoglalás vagy a szabad helyfoglalás, és még sok minden más (is) az Ön döntésére van bízva.

Princess Grand

Az 1998-ban épített Grand Princess a mai napig az egyik legdrágább luxushajó. A 430 millió dollárt érő hajó több étkezési, szórakozási, sportolási, táncolási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, mint amit el lehet képzelni. 9 étterem és snack bár, 3 színházterem minden este más és más műsorral, 24 órás alternatív étkezési lehetőség a Horizon Court-ban, és egy nightclub15 szinttel a tenger felett. A világon elsőként ez a hajó kapta meg az engedélyt a hivatalos esküvői szertartás megrendezésére, és e célból külön kialakított kápolnája is van. A hajón külön fedélzet van a mini lakosztályoknak

   

Princess Golden

Grand Class osztály elegáns hajói még több balkonos kabintmég több lakosztálytmég több éttermet és szórakozási lehetőséget nyújtanak, hogy utasok minél kényelmesebben és kellemesebben töltsék vakációjukat. A Golden Princessen rengeteg lenyűgöző szolgáltatás között választhatnak, amit mindenki ígyébe vehet, különböző stílusú és kínálatú éttermeket, szórakoztató show termeket, minden este fellépő, egyedülálló előadókkal, számos medencét, kilenclyukú golfpályát, gyerekjátékokat és egyéb számos programot kínálnak az utasoknak.

Princess Star

Star Princess elegáns vonalvezetésével, 13 utasfedélzeten nagyvonalú belső kialakítással és egyedi kínálatával valóban minden várakozást felülmúló luxushajó. Minden vendégünk azt kapja, amit szeretne. A hajó 700 balkonos kabinnal rendelkezik. Egy fedélzeten csak mini lakosztályok vannak. A kitűnő ellátásról 3 nagy étterem és speciális étkeket kínáló bárok,nonstop nyitvatartási időben működő büfé-éttermek gondoskodnak. Különféle stílusokban berendezett 14 bár, 3 színház, a Show-Lounge és a kaszinó gondoskodik a szórakozásról. Ellazulásra öt medence és kilenc dzsakuzzi várja Önt. Sportkedvelő utasainkról sem feledkezünk meg, fedélzetünkön teniszezhet, kosárlabdázhat, röplabdázhat, pingpongozhat, vízben tornázhat, szörfözhet. Nem kell nélkülöznie a golfozást, golfszimulátor vár Önre a hajón, vagy a Putting Green (zöld környezet) nyújt kikapcsolódási lehetőségeket. A tengerre nyíló fitneszközpont is számtalan szabadidős tevékenységet kínál.

Princess Diamond

A Princess hajótársaságon belül a Diamond és a testvérhajója Sapphire az, melyeketJapánban készítettek. Ugyan úgy, mint a többi hajónál, itt is megtalálható a hajó tetején lévő mozi, mely a csillagok alatti mozi nevet viseli, ugyanis a filmet nézők feje felett már csak a csillagok vannak. Egyedülálló, csábító hangulatot teremt éjszakánként a Club Fusion élőzenéje a Live Band közreműködésével, amelyet 30 videó- kivetítőn követhetünk. Élvezze a kiváló bárok és éttermek gazdag kínálatát, hogy csak néhányat említsünk meg közülük: a Prego Pizzeria, a hagyományos Steakhause vagy a Savoy Dining Room. Ébredjen minden reggel új horizont alatt, gyönyörködjön a tájban a 740 balkonos kabin valamelyikéből, kényeztesse magát lávaköves masszázzsal a híres Lotus Spa-ban, élvezze a különböző éttermek ízeit, pihenjen a fedélzeten.

Princess Sapphire

Sapphire Princess ékszer a nyílt tengeren - tele innovatív attrakciókkal és luxuskényelemmel.Ússzon a négy ragyogó medence egyikébenvásároljon az üzletekben vagy kényeztesse magát a Lotus Spa megújító masszázsával! A hajón hatalmas mérete ellenére is bensőséges légkört teremt a fedélzeten. Mindenekelőtt azzal, hogy minden két vendégre egy főnyi személyzet jut. A Princess hajókon nem csak nonstop nyitva tartó éttermek, pizzériák, kávézók és snack bárok között válogathat, hanem a menü választék és büfé-asztal, az asztalfoglalás vagy a szabad helyfoglalás, és még sok minden más (is) az Ön döntésére van bízva. A hajók felszereltsége minden igényt kielégít.

Princess Caribbean

Caribbean Princessnek ugyan az a szlogenje mint a többi Princess hajónak, Escape completely (teljesen elmenekülni), mely jelmondatot szem előtt tartva a Caribbean Princess olyan élményt ad utasainak, illetve olyan helyekre juttatja el, amitől a teljes kikapcsolódás élményét éli át az utazni vágyó. A 2004-es vízre bocsájtásával a cég elsőként mutathatta be a nagyközönségnek a hajó tetején lévő mozit, mely a csillagok alatti mozi nevet viseli, ugyanis afilmetnézők felett már csak a csillagok vannak. A neve "Movies Under the Stars". Az óriási medence melletti moziban a legújabb filmeket, koncerteket és sporteseményeket lehet látni. Persze ez csak egy a sok látnivaló és szórakozási lehetőség közül, mely mind a szórakozni vagy épp pihenni vágyó közönség teljes igényét kielégíti.

Princess Ruby

2008-ban vízre bocsájtott hajó az egyik legnagyobb a Princess hajótársaságnál. A közel 900 erkély mindegyikéről nagyszerű kilátás nyílik a nyílt tengerre, vagy éppen a hajó mellett lévő városra. Töltse nyaralását a Princess flotta hajóján, a Ruby Princessen. A Ruby Princess átriumában található többek között a nemzetközi kávézó, egy kitűnő borokat és friss trópusi gyümölcsökből készült italokat kínáló bár, valamint a Crown Grill. Valami egészen egyedülálló szórakozási lehetőséget kínál a „Movies under the Stars”, felejthetetlen élmény vár Önre, amikor a csillagos égbolt alatt nézheti meg a legújabb filmeket. Számtalan étkezési lehetőség közül választhat, és a már megszokott, színvonalas éttermek mellett található a hajón egy átriumos tér is, amit a hangulatos, olasz kis terek ihletnek.

Princess Emerald

2007-ben vízre bocsájtott hajó az egyik legnagyobb a Princess hajótársaságnál. Mint a legtöbb hajón, itt is Ön választja ki a sokféle program közül a legmegfelelőbbet. Különféle étkezési lehetőségeket kínálunk a hagyományokat követő kiszolgálási formában, és Ön döntheti el, hogy mikor szeretné elfogyasztani az ínycsiklandó étket, pl. a híres Sabatini’s-ben. Vendégeink jó közérzetéről gondoskodik a Lotus Spa számtalan szolgáltatással, valamint aLotus Fitness Center, ahol a kiváló konyhákban készített ételek elfogyasztása után is fitt maradhat. Nem hagyható ki a programok közül a csillagos égbolt alatti filmvetítés. Mintegy900 balkonos kabin választékát kínáljuk Önnek.

Princess Crown

Crown Princess Luxushajó a Princess flottájának koronaékszere. Egyedülálló az átrium,Crown Plaza, amely úgy lett kialakítva, hogy az olasz Piazza hangulatát adja vissza. Itt lehet finomat enni vagy egyszerűen csak kikapcsolódni és másokkal beszélgetni. A hajó másik csúcspontja a Crown Grill a hagyományos Steakhouse mellett és a "Movie under the Stars", a szabadtéri mozi. A delfin formájú hajó építéséhez felhasznált fa Ázsiából, a márvány Carrara-ból származik, a belső felszereléseket olyan olaszországi mesteremberek fomázták, ahol a hajóépítésnek több évszázados múltja van. A teljesen újszerű hajóformát az a merész kezű tervező rajzolta meg, aki a párizsi Pompidou Központot is papírra vetette – Renzo Piano, avilág egyik legtehetségesebb tervezője. A hajót a forradalmi stílusnak megfelelően páratlan értékű festmény gyűjteménnyel díszítették.

Princess Royal

A Princess hajótársaságon belül a Diamond és a testvérhajója Sapphire az, melyeketJapánban készítettek. Ugyan úgy, mint a többi hajónál, itt is megtalálható a hajó tetején lévő mozi, mely a csillagok alatti mozi nevet viseli, ugyanis a filmet nézők feje felett már csak a csillagok vannak. Egyedülálló, csábító hangulatot teremt éjszakánként a Club Fusion élőzenéje a Live Band közreműködésével, amelyet 30 videó- kivetítőn követhetünk. Élvezze a kiváló bárok és éttermek gazdag kínálatát, hogy csak néhányat említsünk meg közülük: a Prego Pizzeria, a hagyományos Steakhause vagy a Savoy Dining Room. Ébredjen minden reggel új horizont alatt, gyönyörködjön a tájban a 740 balkonos kabin valamelyikéből, kényeztesse magát lávaköves masszázzsal a híres Lotus Spa-ban, élvezze a különböző éttermek ízeit, pihenjen a fedélzeten.

Princess Regal

Carrara márvány + ázsiai faanyag = olasz mestermunka. Engedje meg, hogy elkápráztassa a modern kényelem, körülvéve ötletes dizájnal és stílusos eleganciával! A Regal Princess nem méreteivel, hanem kivételes hangulatával és személyes légkörével kápráztatja el utasait. A kiszolgálásra nem lehet panasz, mivel az utasok és a személyzet aránya 1:2 pont úgy, mint az első osztályú szállodákban. A Princess Cruises hajóin éjjel-nappal nyitva tartó éttermek, bárok és büfék igyekeznek kiszolgálni a legkülönlegesebb igényeket.