Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Esőerdő Utazási Iroda

Esőerdő Utazási Iroda

Flotta TUI Cruises

A TUI Cruises flottája:

 

Mein Schiff 1:

A hajót eredetileg a Celebrity hajótáraságnak gyártották 1996-ban és annak tulajdonában lévő hajó volt (Celebrity Galaxy) melyet 2008-ban vásárolt meg a TUI Cruises. 2009-ben teljes felújításon esett át. A 13 szintes hajó 1924 utas szállítására alkalmas. 962 kabinja van, ebből 307 külső, 225 belső, 380 balkonos, 40 Junior- suites és 10 suites. Az összes kabin modern, komfortos, izléses bútorzatú, széffel, klímával, tusoló-wc vagy kád-wc-vel felszerelt, a kabinok tartozékai még: minibár, telefon, fürdőköpeny, beépített televízió, Nespresso kávéfőző. A 8 étteremből, hajó hátuljában található a kétszintes Atlantic étterem, mely egyszerre 1088 utast tud fogadni. A falait art deco stílus jellemzi, melyeket a forgalomból kivont hajók ’kincsei” díszítenek. Ehhez tartozik egy büfé, mely a 3 főétkezést tudja az éttermen kívül biztosítani. A szobaszerviz itt is mint mindenhol, 24 óránkeresztül vehető igénybe. A hajón lévő fő attrakció a színházban látható, mely 2 műsort ad éjszakánként. Ezeken felül természetesen található kaszinó, boltok, parfüméria, italbolt, szivar bár, éjszakai klub, medencék, spa, konditerem és sok minden más, mely a kellemes nyaralás eltöltéséhez hozzájárul.

       

Mein Schiff 2:

A hajót 19997-ben építették, miután a TUI Cruises flottájába került, 2011-ben felújították és átépítették. A 13 szintes hajó 1912 utas szállítására alkalmas. 956 kabinja van, ebből 304 külső, 225 belső, 376 balkonos, 39 Junior- suites és 12 suites. Az összes kabin modern, komfortos, izléses bútorzatú, széffel, klímával, tusoló-wc vagy kád-wc-vel felszerelt, a kabinok tartozékai még: minibár, telefon, fürdőköpeny, beépített televízió, Nespresso kávéfőző.

       

A 8 éttermen kívül, bárok, büfék, boltok, kibővített wellness részleg, Spa. áll az utasok rendelkezésére. A kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz új„szigeteket” alakítottak ki, külső sportpályákat és nagyobb játszóteret a gyermekeknek. A TUI Cruise hajótársaság egyedülálló útvonalai közé tartoznak - a dél-norvégiai meredek szikláspartok, a fjordok valamint az Északi-sark és a Spitzbergák szemet gyönyörködtető gleccserei, mindezek a Mein Schiff 2 hajóútvonalának programjában szerepelnek. Legyen részese egy élményekben gazdag nyugat-európai, vagy nagy-britanniai körutazásnak.

   

Mein Schiff 3:

A hajó a TUI Cruises megrendelésére épült, 2014 júniusában állt forgalomba. Elődeinél nagyobb 15 szintes, utasbefogadó képessége 2506 fő. Az 1253 utaskabinból 123 külső, 97 belső kabinos, 957 balkonos. 64 Junior-Suit és 12 Suit áll még rendelkezésre. A moder, izléses, teljes felszereltségű, 80 százalékban balkonos kabinok tágasak, családias, nyaralói hangulatot biztosítanak.

       

7 étterem és két bisztró várja a vendégeket

- Atlantik – Klassik, Atlantik – Mediterran und Atlantik – Eurasia

- Anckelmannsplatz – Buffet-Restaurant

- GOSCH Sylt im Anckelmannsplatz – Buffet-Restaurant

- Backstube im Anckelmannsplatz – Buffet-Restaurant

- Surf & Turf – Steakhouse

- Richards – Feines Essen

- Hanami – Japanische Küche

- Tag & Nacht – Bistro

- Eis Bar - Bistro

A hajón kibővített wellness részleg, Spa., napózóteraszok, fedélzeti medence.

   

Mein Schiff 4:

A TUI Cruises megrendelésére, jelenleg építés alatt álló hajó, mely tervezett forgalomba állítása 2015 nyara.

még töltünk