London

Ajánlataink Londonba >>

London, Európa legnagyobb városa, méltán rászolgál a "globális falu" elnevezésre. Kevés város létezik a világon, ahol annyi náció élne együtt, mint itt. A látogatónak gyakran az az érzése, hogy épp az angolok vannak a legkevesebben, és hogy csak a grandiózus épületek emlékeztetnek arra, hogy ez a város volt valaha a Brit Birodalom központja. 

Az indiai éjjel-nappalik, a Notting Hilli karibi karnevál, a kínai újév ünneplése a Kínai Negyedben, a fekete utcai zenészek ugyanúgy hozzátartoznak a városhoz, mint az õrségváltás a Buckingham Palota elõtt, a zárás elõtti harangozás a pubokban vagy a szombati krikett. Ez talán kicsit furcsa lehet az elõször idelátogatóknak, de pont ezért is érezheti magát otthon az ember.

LÁTNIVALÓK: a látnivalók bőségéből csak néhányat emelnénk  ki:

Buckingham palotaTrafalgar térPiccadilly Circus, a Parlament épülete, Big BenWestminster apátság, Szt. Pál Katedrális, Tower, Tower-hídMadame Tussaud s, Kew Gardens, természetesen rengeteg érdekes múzeum, pl. British Museum, Természettörténeti Múzeum, Nemzeti Galéria és a színházak.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG: egyedülálló ajánlat: Oxford Street, Regent Street, King’s Road,  áruházak, mint a Harrods vagy a Selfridges és bolhapiacok pl. Portobello Road vagy Camden Lock.

 

London visitor travel cards

Úton van Londonban? Az ideális megoldás a London Visitor Travel Card. Ezzel a kártyával az egész londoni metró-hálózatot (1-6 zóna) igénybe veheti, annyiszor utazhat, ahányszor csak akar. A London Visitor Travel Carddal a Heathrow repülőtér és a London központjában lévő Victoria pályaudvar között is utazhat a metrón.

2 napos kártya
3 napos kártya

A gyermekkedvezmény 5-16 éves kor között érvényes, 5 éves kor alatt ingyenes.

Az árak felől érdeklődjön irodánkban!

London London London London London London
Ajánlatkérés