Silversea ajánlatok

Az ultraluxus színvonalat képviselő Silversea Cruises közzétette 2015 útvonalai teljes palettáját. A díjnyertes hajótársaság nyolc luxusjachtja 7 kontinenst érintve összesen 276 hajóutat és 700 desztinációt, ez utóbbin belül 71 vadonatúj célállomást kínál majd a 2015-ös esztendőben.

 Új célállomások

A hajótársaság öt elegáns óceánjáróból álló klasszikus flottája 21 új kikötési pontot fog érinteni. A földközi- és fekete-tengeri régióban elsőként kerül föl a célállomások listájára a spanyolországi Huelva (San Antonio, Ibiza) és Alcúdia (Mallorca); a görögországi Rethymnon (Kréta) és Igoumenitsa; az olaszországi Santa Maria di Leuca; és a törökországi Amasra. Ázsiábanés a csendes-óceáni térségben az új kikötőállomások sorában szerepel a kínai Haikou; a Srí Lanka-i Hambantota; a malajziai Bintulu; a Fidzsi-szigeteki Savusavu; Lifou szigete, Új-Kaledónia; és a Fülöp-szigeteki Bohol, Boracay, Busuanga és Hundred szigete. Afrikában és az Indiai-óceán térségében először hajózik a Silversea Luandába, Angolába és a madagaszkári Mahajangába, az amerikai kontinensenpedig Norfolk (Virginia), Morehead City (North Carolina) és a jamaicai Falmouth lesznek vadonatúj célállomások.

 Expedíciós hajóutak (50 új célállomással)

A Silver Discoverer Mikronéziába, Melanéziába, Polinéziába, az orosz Távol-Keletre, Délkelet-Ázsiába, Új-Zélandra és Ausztráliába látogat el, több tucat új desztinációt érintve, köztük a Phoenix-szigeti Védett Területet Kiribatiban, Nikumaroro szigetével, vagyis azzal a szigettel együtt, amelyre néhányan a híres női pilóta, Amelia Earhart végső nyughelyeként tekintenek.

 Egyéves szünetet követően Afrika egzotikus nyugati partja újra bekerült a Silver Explorer állomásai sorába, olyan népszerű célállomások mellé, mint az Antarktisz, Dél- és Közép-Amerika, a Brit-szigetek, Észak-Kanada, Grönland és Norvégia északi része. A Silver Explorer izgalmas új desztinációi között szerepel a kongói egzotikus Pointe Noire, amely gyönyörű strandjairól híres, valamint Diosso Gorge látványos vörös sziklái.    

  A Silver Galapagos újra egész évben futó útvonalakat hajózik majd, a csodálatos Galápagos-szigetekre kínálva izgalmas expedíciókat. 

 A klasszikus flotta programja:

 Világ körüli hajóutak 2015-ben: ASilver Whisper január 5-én 115 napos – eposzi hosszúságú – útra indul, s öt kontinenst, 30 országot és 50 egyedi célállomást érintve megkerüli a Földet. Először a Csendes-óceán déli medencéjének idilli partjaira látogat el, majd elkalandozik Ausztráliába, Vietnamba, Thaiföldre, Szingapúrba, Malajziába, Srí Lankára, a Seychelles-szigetekre, Afrikába és a karibi régióba is, ahol végül Fort Lauderdale-ben zárja az útvonalát.

 Ázsia, Afrika& India: A 2015-ös világ körüli kalandozást mintegy kiegészíti 21 további, Ázsia, Afrika és India legegzotikusabb tájait érintő hajóút, amelyek közül négy többnapos mianmari tartózkodást tartalmazó programmal várja az utazóközönséget (Silver Windés Silver Shadow). A Silver Shadow november 10-én induló és Szingapúrból Hongkongba tartó útjának pedig egy sor olyan állomása lesz, amely először szerepel a Silversea desztinációs palettáján, köztük a malajziai Bintulu és a Fülöp-szigeteki Bohol, Boracay, Busuanga, valamint Thousand szigete.      

Ausztrália, Új-Zéland & a Csendes-óceán déli része: ASilver Whisper2015-ös világ körüli útja mellett a Silver Spirit 64 napos, „Déli Kereszt” elnevezésű útvonala is glóbuszunk e mesés csücskébe kalauzolja el utasait. E 64 napos „Grand Voyage„ körutazás Los Angelesből startol január 22-én, és a következő kikötőállomásokat érinti: Marquesas-szigetek, Francia Polinézia, Cook-szigetek, Új-Zéland,  Ausztrália, Új-Kaledónia, Vanuatu, Fidzsi-szigetek, Szamoa, Kiribati és Hawaii.

 Földközi-tenger, Észak-Európa & Baltikum: Az áprilistól novemberig terjedő időszakban több mint 80 különböző hajóutat kínál majd e régiókban a Silversea. A mindhárom térséget felölelő európai program kiemelt elemei:

 A Silver Spirit 5512-es hajóútja (Voyage 5512) Barcelonából indul és Rómában fejeződik be, programja tartalmaz egy éjszakai tartózkodást Cannes-ban, mégpedig május 20-án, a híres filmfesztivál ideje alatt, továbbá egy éjszakát Monte-Carlóban, május 23-án, a Grand Prix ideje alatt.

 A Silver Wind 2519-es hajóútján (Voyage 2519) Velencében horgonyoz majd a hajó július 18-án és 19-én, amikor a város évente megrendezésre kerülő fesztiválját, a Festa del Redentorét ünnepli regattaversennyel és látványos tűzijátékkal.

 A Silver Cloud5 útvonalán (Voyage 1516, 1517, 1519, 1520 és1521) felhajózik a Temzén és London történelmi városnegyedének központjában vet horgonyt (a Temze-hajózására a nyaralóhajók többsége túl nagy mérete folytán nem képes).

 A Silver Cloud17 napos hajóútja (Voyage 1518) Norvégia távoli csücskébe, az Északi-fokra, valamint az oroszországi Murmanszk és Arhangelszk városába kalauzolja el az utasokat.

 Alaszka: A Silver Shadowújra elhajózik Alaszkába, hogy 18, többnyire 7 éjszakás hajóúton, Seward és Vancouver között közlekedve, felfedezze e különleges, vad világ természeti csodáit.  

 Dél-Amerika: A Silver Shadowjanuár 7-én, Fort Lauderdale-ből indul el 62 napos dél-amerikai Grand Voyage körútjára. Programjának főbb elemei: átkelés a Panama-csatornán, 2 napos hajózás Chile fenséges fjordjain, 2 napos tartózkodás Rio de Janeiróban a karnevál ideje alatt, plusz egy-egy éjszaka Callao és Punta Arenas állomásokon.

Az Amazonas áll majd két másik dél-amerikai hajóút fókuszában, amelyek során a Silver Cloud (Voyage 1503) és a Silver Whisper (Voyage 4530) fölhajózik az ikonikus folyón és két éjszakára horgonyt vet Manausban.      

 Karib térség & Közép-Amerika: A Silversea 2015-es programjában 27 olyan hajóút szerepel, amely a karib régió és Közép-Amerika homokos tengerpartjait és a lezser karibi életstílust kínálja tálcán vendégeinek. E 27 hajóút között több olyan is akad, amely 16-18 napos, Fort Lauderdale és Los Angeles, illetve San Francisco közötti útvonala során a Panama-csatornát is érinti, lesz továbbá négy, San Juanból induló kényelmes karibi körútja a Silver Cloudnak.    

 Kanada & Amerika atlanti-óceáni partvonala: ASilver Shadow április 3-án egy vadonatúj útvonalat követő útra indul (Voyage 3507) Fort Lauderdale-ből, a következő kikötőállomások érintésével: Savannah, Charleston, Morehead City és Norfolk Amerika atlanti-óceáni partvonalán, plusz Bermuda és Nassau a karib régióban. A Silver Whisper pedig egy sor izgalmas, Kanada keleti partvidékét, valamint New Englandet felfedező útvonallal várja majd a vendégeket.

 Transzóceáni útvonalak: Azok, akik szeretik a hosszú, pihentető napokat a tengeren, számos transzóceáni hajóút közül válogathatnak. A Silver Wind (Voyage 2533) például egy 17 napos, Rómából Fort Lauderdale-be tartó transzatlanti útvonalat kínál, a Silver Shadow pedig egy 14 napos hajóutat a Csendes-óceánon át, Seward és Tokió között (Voyage 3527). 

 

Aktuális hajóutak felől érdeklődjön irodánkban!

 

Ha nem tud bejönni irodánkba, megrendelheti útját, foglalhat telefonon!  
(hétfő-szombat 10:00-19:30)
             36(06)-1-424 0470; 36(06)-1-424 3382


                +36 70 4545 583

Silversea ajánlatok Silversea ajánlatok Silversea ajánlatok Silversea ajánlatok
Ajánlatkérés